Whitaker Court Deloitte DT House Eircom HQ Savills HQ Google Deloitte Hardwicke House Glanbia Brunel EY Dublin Mason Hayes + Curran EY Cork Castlemartyr Hotel CUH Materity Hospital Mercy Hospital A&E Lee Clinic Cork NUI Galway an Bhialann
residential urban design & master planning offices education healthcare hotels & leisure industrial regeneration retail civic conservation interiors
about us projects awards news contact us home

GOOGLE

Facts

Designed in collaboration with HLW of New York and London, the fit out of offices for up to 750 Google employees over six floors and including meeting rooms, tea stations, cellular offices, breakout spaces, a new 380-seat auditorium and an expanded canteen

Floor area

14,908 sqm² (160,469 ft²)






Features

The project consisted of fitting out three buildings, of which parts were already occupied, linking all three buildings with a new internal footbridge over the street at first floor level and redesigning the streetscape below to create a ‘Google Zone’.

The overall theme was ‘posh garage’ – a play on the idea of working from one’s own garage. A series of interviews, workshops and ‘Googler’ surveys gave guidance on how staff would like to see their workplace.

In keeping with their commitment to sustainable design, it was Google’s first project outside the US to be part of the Google Green Team Healthy Materials Program.







Barrow St, Dublin 4

Awards:

Large Commercial Interior
Project of the Year - Google Gordon House,
EMEA, Dublin at MIXOLOGY 2014