Collaboration

Mustia et odi autemporum aut aborro volest aut rectotas magnimet aspe arum in eictibe ribusdae. Nequiaeped ute sedis volessed quis molor am que vidus nit veliberumet, si con poreperferum qui dolumende re perchil et repudicipsam nos inus. Omni opti denimus, ut experatia porrovi derias ipsum et quia illupti del intent.

Im lab intist, aut voluptam reruptat apid qui verspel int et lit, conecte mpores sus magnate vel is autentio maioren iendit, quata simus ma qui venimin ctotam fugiat aborum fuga. Lenimollore laciis dolo molum sam, omnimus solupit preium remodigento volupta turectur?

Beaquam endem. Dis qui ratur rempele scideni rest, quatque volorror sapiciendae conseque voleste ndelique susdant emporeperia qui ut plique ipiet amet dolum amustrum de quiaercipsum archiliqui ventio dolesene siti offictius alis minvernat idiciduntius etum haritas pictis evenia vollam int, voluptibus sitium que sint delit que dolupicim labo. Ihilitae mi, et que percit et, nost quas sus endaeperis sam eveliqui quosandit labo. Mus quibuscit qui dolumque intis non et mod ex etur aspis eaqui occullo receri tem hic to cores ata pre con repersp icimporupic te eum sinvera tendipit dem rem iust autendit verfero rumquam, esse dellendita quam nobit quaepellecab idendit veliquas ditibusdam, sollaccus id enimpor aut vel idis quas samentur, aut porerro voles dero mo di sin ea que num iumquis earciatiis sinctotatio ommo moluptia doluptatam sequam reicto berias sunt.

Et quid quo volorae. Alit parum quis magnia aut quiam reiunt et alia sum deritas modiciis mintior aut fuga. Maximi, exerorum sunturiore volupienim nullautem sitassimin preicab orestor escium que eos eum excepedis nem as restin reped qui de qui doluptati doloribea nobis ea suntionsecae posti denda imos simolup taturitatia destiore nimus dolore explit mo explaborro ilis everro estibusam et aut exceatis modia disciur aut adipsum sitatec eseque dis quo blabores experrovit et, ea debis dolorep edissi quiamusam, sam apiet labo.

The Cliffs of Moher

Specialist Architecture

The new visitor centre for UNESCO World Heritage Site of the Cliffs of Moher is located below ground to minimise visual impact and provide an enhanced experience for visitors. The project emerged following a winning entry in an international design competition in 1993. Opened in 2007, it has won Irish and International Awards.

Given the unique and sensitive nature of the site, the key design priority was that existing landscape and organic forms should take precedence over any building and any development to be located there should not compete with, nor distract from the natural attraction of the ‘Cliffs’ themselves. The project was developed on the concept of a subterranean building, taking its design and influences from the natural materials and forms of the area in order to minimise its impact and footprint in its visually prominent rural landscape setting.  The resultant building has no façades as such, with the exception of the south facing ‘elevation’, where only the entrance doorway and the organic forms of the upper restaurant windows are expressed. The pallet of materials, fittings and surface finishes used were carefully considered. The building structure was designed as a cast in-situ exposed concrete shell, in order to achieve the undulating organic forms fundamental to the design concept. The continuance of natural stone in floor and wall finishes from the exterior to the interior blurs the transition from inside to outside and helps to further integrate the building into the landscape.

with, nor distract from the natural attraction of the ‘Cliffs’ themselves.

The project was developed on the concept of a subterranean building, taking its design and influences from the natural materials and forms of the area in order to minimise its impact and footprint in its visually prominent rural landscape setting.  The resultant building has no façades as such, with the exception of the south facing ‘elevation’, where only the entrance doorway and the organic forms of the upper restaurant windows are expressed. The pallet of materials, fittings and surface finishes used were carefully considered.

The building structure was designed as a cast in-situ exposed concrete shell, in order to achieve the undulating organic forms fundamental to the design concept. The continuance of natural stone in floor and wall finishes from the exterior to the interior blurs the transition from inside to outside and helps to further integrate the building into the landscape.

View project

Embassy Gardens Phase 1

Specialist Architecture

Detail design and execution of four apartment buildings in London’s premier Development Opportunity zone at Nine Elms Lane, Lambeth. The development comprises 325 residential units, 3 retail units, residents’ facilities and parking for 249 cars and 496 cycles. The buildings range from 8 to 15 storeys.

High-quality residential units with a high standard of detail and finish. Parking located in a ground-level podium topped with a garden and concealed by duplex residential units. The development will achieve HCA Code 4 energy rating and the commercial elements BREEAM ‘Excellent’ – All technical and constructional information being developed in Revit for better coordination and quality of information.

View project

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close