Brewers Close

The Reddy A+U interiors team were commissioned to design 502 sqm of student amenity space to support the residents of Brewers Close, a project of two student accommodation buildings of 235 units for our client Global Student Accommodation.

The team drew on their extensive learnings from other student accommodation projects and research to complete this project. Our primary objective when designing these spaces was to create a mix of areas that would cater to the varied requirements of today’s students. The study zone is arranged to provide choice and offers areas dedicated to both focused, individual study and group study / collaboration. The various social spaces are also configured to meet the individual needs of students, creating hubs where groups of students can meet and connect interspersed with seating and nooks designed for those who want to be part of a social space while on their own using a laptop or reading a book. Other facilities include a cafe and a fully equipped gym. The interior is animated by a colourful palette with metal mesh and timber dowel details.

  • Area

    502 sqm

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close